Mansikkaparfait

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

Ainekset

1 l tuoreita mansikoita
1,5 dl tomusokeria
4 kananmunan keltuaista
2,5 dl kuohukermaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Mansikkaparfait on maistuva jälkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä!

 

1. Survo mansikat ja puolet sokerista.

 

2. Vaahdota keltuaiset lopun sokerin kanssa ja sekoita vaahto mansikoiden joukkoon.

 

3. Vaahdota kerma ja yhdistä mansikka-keltuaisvaahtoseokseen. Kaada seos noin litran vetoiseen vuokaan ja pakasta vähintään 4-5 tuntia. Siirrä jäädyke jääkaappiin pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20min