Mansikkainen kanasalaatti

1349

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Rose Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

1349

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Rose Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

250 g broilerifileetä

1 sitruunan mehu

1 avokado

10 mansikkaa

rucolaa

1 avomaankurkku

1 paketti fetaa

oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

kourallinen tuoretta basilikaa ja minttua

kourallinen saksanpähkinöitä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Voi vitsit mikä raikas kesäruoka! Tässä reseptissä kanasalaatti saa makeutta mansikoista. Rosan viiniasiantuntija Ville suosittelee kokeilemaan tätä reseptiä etenkin kesällä, kun on suomalaisia mansikoita tarjolla ja annoksen pystyy nauttimaan ulkona raikkaassa ilmassa.

 

1. Paista kanafileet kypsäksi. Leikkaa jäähtyneet kanafileet viipaleiksi. Mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunan mehulla.

 

2. Leikkaa mansikoista kannat irti ja viipaloi ne. Halkaise avokado pituussuunnassa, poista kuori ja kivi. Leikkaa avokado kuutioiksi. Rouhi pähkinät veitsellä hieman pienemmiksi.

 

3. Huuhtele rucolat hyvin, kuutioi kurkku. Kokoa salaatti suoraan lautasille laittamalla pohjalle rucolaa ja kuutioitua kurkkua. Murenna päälle fetaa, asettele mansikoita ja lämpimät broilerit. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

 

Koristele annokset ennen tarjoilua tuoreilla yrteillä ja nauti sellaisenaan.

 

Valmistusaika: 30 min.
Annosmäärä: 4