Mansikka-vuohenjuusto crostinit

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 patonki
100g vuohenjuustoa
juoksevaa hunajaa
100g mansikoita
balsamicoa
oliiviöljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love
Tässäpä ihana suupala viinin kaveriksi! Vuohenjuustohan tunnetusti kaipaa kaverikseen makeita makuja, kuten hunajaa ja mansikkaa. Tämä ihastuttava herkku kannattaa kokeilla!   1. Leikkaa patongista ohuita viipaleita, sivele öljyä patonkien pinnalle ja laita uuniin 200 asteeseen 5 minuutiksi.   2. Nosta patongit uunista, levitä vuohenjuustoa patonkiviipaleiden päälle ja purista hunajaraita vuohenjuuston päälle. Paahda leipiä uunissa vielä noin 5 minuuttia.   3. Pese ja lohko mansikat. Asettele lohkot leipien päälle ja viimeistele balsamicolla ja halutessasi tuoreilla timjaminlehdillä tai mintulla. Nauti vielä hiukan lämpiminä.   Valmistusaika: 15 min Annosmäärä: 4-6
Spread the love