Mandariinigazpacho

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

3  tomaattia + vettä kalttaamiseen
3 mandariinia
1/2 kurkku
1 punainen paprika
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tuore, makea chili
1 dl tomaattimehua
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
basilikanlehtiä
krutonkeja tai leipää tarjoiluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kalttaa tomaatit tekemällä tomaatteihin viillot, kastamalla ne hetkeksi kiehuvaan veteen ja vetämällä kuoret pois. Paloittele tomaatit.

2. Kuori ja leikkaa mandariinit pieniksi lohkoiksi. Paloittele kurkku ja paprika, silppua sipulit ja chili. Jauha kasvikset monitoimikoneessa hienoksi. Lisää tomaattimehu, valkoviinietikka, öljy ja mausteet. Soseuta ja tarkista maku.

 

3. Anna keiton jäähtyä jääkaapissa hetki ja kaada sitten tarjoiluastioihin. Koristele basilikan lehdillä ja nauti tuoreen leivän tai krutonkien kanssa.

 

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4