Makeat bagelit

1199

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

1199

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

Ainekset

VADELMA & MANTELI -TÄYTE
100 g kotimaisia vadelmia
1 rkl hillosokeria
2 rkl mantelilastuja
50 g tuorejuustoa

 

OMENA & KINUSKI -TÄYTE
2 omenaa
1 dl fariinisokeria
1 dl kuohukermaa
suolaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmista makeat bagelit vaikkapa viikonlopun brunssipöytään! 

 

1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen ja paahda halkaistut bagelit. Täytä valitsemallasi täytteellä. Täytteiden kanssa voi käyttää mielikuvitusta, käytä esimerkiksi nutellaa, kondensoitua maitoa, marjoja tai mitä tahansa! Katso alta 2 esimerkkiä:

 

Vadelma & manteli -täyte:

 

1. Mittaa vadelma ja hillosokeri kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä. Anna vadelmien mehustua kymmenisen minuuttia.

 

2. Paahda sillä aikaa mantelilastuja uunissa kunnes ovat kullanruskeita.

 

3. Sivele tuorejuusto bagelien leikkuupinnoille, lusikoi päälle mehustuneet vadelmat ja viimeistele paahdetuilla manteleilla ja muutamalla tuoreella vadelmalla.

 

Omena & kinuski -täyte:

 

1. Leikkaa omenat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

 

2. Laita laakeaan kattilaan kuohukerma ja fariinisokeri, anna hiljalleen keittyä kinuskiksi ja mausta suolalla.

 

3. Levitä kinuskia bagelien leikkuupinnoille ja paina omenasiivut niihin kiinni.