Makeasti grillattua ananasta

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 kokonainen ananas
2 rkl sulatettua voita
3 rkl ruokosokeria
2 tl viherpippuria rouhittuna
½ tl jauhettua inkivääriä
ripaus suolaa

Kinuskikastiketta
Vaniljajäätelöä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Yleensä grillissä valmistetaan suolaista, mutta miksei myös jotain makeaa? Tässä ihanaa ananasta, jonka kanssa suussa sulavaa kinuskikastiketta sekä vaniljajäätelöä. 

 

1. Leikkaa ananaksesta päältä ja pohjasta pois viipale. Leikkaa teräväkärkisellä veitsellä kuori pois. Leikkaa ananas viipaleiksi ja poista esim. omenaporalla kova keskiosa.

 

2. Sivele viipaleille hieman sulatettua voita ja ripottele pinnalle sokeria. Paahda ananaksia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta viherpippurirouheella, inkiväärillä ja ripauksella suolaa.

 

3. Tarjoile kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min.
Annosmäärä: 4 annosta