Makeasti grillattua ananasta

1248

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1248

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 kokonainen ananas
2 rkl sulatettua voita
3 rkl ruokosokeria
2 tl viherpippuria rouhittuna
½ tl jauhettua inkivääriä
ripaus suolaa
 
Kinuskikastiketta
Vaniljajäätelöä
 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Grillaaminen on hauskaa puuhaa. Yleensä grillissä valmistetaan suolaista, mutta miksei myös jotain makeaa? Tässä ihanaa ananasta, jonka kanssa suussa sulavaa kinuskikastiketta sekä vaniljajäätelöä. Fantastinen yhdistelmä!
 
Leikkaa ananaksesta päältä ja pohjasta pois viipale. Leikkaa teräväkärkisellä veitsellä kuori pois. Leikkaa ananas viipaleiksi ja poista esim. omenaporalla kova keskiosa. Sivele viipaleille hieman sulatettua voita ja ripottele pinnalle sokeria. Paahda ananaksia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta viherpippurirouheella, inkiväärillä ja ripauksella suolaa.
 
Tarjoile kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kanssa.
 
Valmistusaika: 25 min.
Annosmäärä: 4 annosta