Maissiribsit cajunvoilla

1198

750 ml

El Abuelo Garnacha Tintorera Monastrell Organic

Espanja > DO Almansa

-%

1198

750 ml

El Abuelo Garnacha Tintorera Monastrell Organic

Espanja > DO Almansa

-%

Ainekset

800 g maissia

noin 50 g voita

1 tl cajun-maustetta

1 tl savupaprikaa

1 tl chilirouhetta

tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Maissi kuuluu suomalaiseen grillikattaukseen, mutta oletko jo kokeillut somen vallannutta maissiribsiä? Tämä grilliherkku saa uskomattoman hyvän maun cajunvoista!

 

1. Halkaise maissi terävällä veitsellä neljään osaan. Ole varovainen veitsen kanssa maissia leikatessa. Voit käyttää joko tuoretta maissia tai esikypsennettyä maissia.

 

2. Sulata voi ja lisää sen sekaan cajun-mauste, chilirouhe sekä savupaprika. Voitele maissit maustevoilla.

 

3. Valmista maissit grillissä tai uunissa grillivastuksen alla, kunnes maissit saavat väriä pintaan. Myös airfryerissa maissiribsit onnistuu!

 

Tarjoa maissiribsit muiden grilliherkkujen kanssa ja koristele persiljasilpulla!

 

Valmistusaika: noin 20 min
Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: El Abuelo Garnacha Tintorera Monastrell Organic

Spread the love
Spread the love