Lohiwallenberg

1498

750 ml

Ruppertsberger Grand Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1498

750 ml

Ruppertsberger Grand Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

n. 500 g merilohta

1 1/2 tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

1 tl sitruunan raastettua kuorta

1 kananmuna

1 dl kuohukermaa

 

Leivitykseen:

n. 2 dl pankojauhoja

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Poista merilohesta nahka ja ruodot, ja leikkaa lohi pieniksi paloiksi tehosekoittimen kulhoon.

 

2. Lisää mausteet ja kananmuna, ja käynnistä kone. Lisää joukkoon kuohukerma pikkuhiljaa koneen käydessä. Kun massa on tasaista, pysäytä kone ja muotoile massa pihveiksi.

 

3. Leivitä pihvit pankojauhoissa. Paista lohiwallenbergit pannulla ruokaöljyssä molemmin puolin, kunnes pihveissä on kullanruskea pinta.

 

Tarjoile lohiwallenbergit perunamuusin, herneiden ja marinoidun punasipulin kanssa.

 

Valmistusaika: 35 min

Annosmäärä: 4

 

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Katja / maistuisvarmaansullekin.blogspot.com