Lohischnitzel

1248

750 ml

Bestheim Pinot Blanc Premium Réserve

Ranska >AOC Alsace

-%

1248

750 ml

Bestheim Pinot Blanc Premium Réserve

Ranska >AOC Alsace

-%

Ainekset

4 lohimedaljonkia




1 tl sormisuolaa







1/4 tl mustapippuria myllystä







2 kananmunaa







2 rkl  dijonin sinappia







2 rkl tilliä hienonnettuna







1 dl vehnäjauhoja







5 dl pankojauhoja







n. 4 rkl rypsiöljyä paistamiseen










Tillijogurtti:







2 valkosipulinkynsi







3 rkl tilliä hienonnettuna








2 dl paksua maustamatonta jogurttia







1 rkl sitruunamehua







1/2 tl sormisuolaa







1/4 tl mustapippuria myllystä









Koristeluun:





4 sitruunaviipaletta







4 isoa kaprista





VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rapeaa ja mehevää!
Lohischnitzelin superherkullisen pinnan alla maistuvat sinappi ja tilli!

Tee ensin tillijogurtti:
Kuori ja hienonna valkosipuli.
Hienonna tilli.
Sekoita kaikki tillijogurtin aineet.
Laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta kala suolalla ja pippurilla.

Vatkaa munien rakenne rikki laakealla lautasella.
Lisää sinappi ja hienonna tilli joukkoon.
Mittaa toiselle lautaselle vehnäjauho ja kolmannelle pankojauhot.
Kierittele lohet ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten kananmunaan ja painele pinnalle pankojauhot.

Paista lohischnitzelit kahdessa erässä tai samanaikaisesti kahdessa pannussa runsaassa öljyssä, noin kaksi minuuttia molemmilta puolilta.
Koristele sitruunaviipaleilla ja kapriksilla.
Tarjoa tillijogurtin kanssa.

 

Valmistuaika: 30 min.
Neljä annosta