Lohisalaatti


Ainekset

1 kurkku
3 kovaksi keitettyä munaa
12 vastakeitettyä perunaa jäähtyineinä
300 g paistettuja lohikuutioita
1-2 salaattikerää
1 punasipuli pieniä tomaatteja

Kastike:
1 rkl vaaleaa viinietikkaa
6 rkl öljyä
2 rkl sinappia
½ tl sokeria
suolaa ja jauhettua pippuria

Viinisuositus

1248
750 ml
Villa Valentina Organic Pinot Grigio

Salaatista saa ruokaisamman lisäämällä siihen keitettyjä perunoita joukkoon!

Keitä kanamunat 7-10 min riippuen haluatko keltuaisten olevan löysiä vai kovia.

Keitä perunat n. 30 min

Jäähdytä keitetyt munat ja perunat.

Paista lohikuutiot pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko kurkku sopivan kokoisiksi suupaloiksi.

Revi salaatti tarjoilukulhoon, lisää suikaloitu sipuli, puolitetut tomaatit, halkaistut perunat, kurkku ja lohi.

Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita ne salaattiin. Koristele annos puolitetuilla munilla.

Valmistusaika: 1t
Neljä annosta.