Lohirullat

Ainekset

300 g kylmäsavulohta
300 g graavilohta
1 dl kuohukermaa
100 g tilli- tai ruohosipulituorejuustoa
Koristeluun
sitruunalohkoja
kurkkupaloja
ruohosipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon kermavaahto, hienonnettu tilli ja ruohosipuli.

 

2. Levitä ohuet kalaviipaleet limittäin folion, kelmun tai leivinpaperin päälle niin, että ne muodostavat suorakaiteen muotoisen levyn. Levitä sen päälle juustoseos.

 

3. Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen pariksi tunniksi, jolloin se on helpompi viipaloida.

 

 

Tarjoa rullat esimerkiksi salaatinlehtien tai leivän päällä. Koristele tillillä ja sitruunalohkolla.