Lohipiirakka

3248

3 L

2u Duas Uvas hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

3248

3 L

2u Duas Uvas hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

POHJA

100 g voita tai margariinia

2,5 dl vehnäjauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

2 rkl vettä

TÄYTE

200 g kylmäsavulohta (kypsyy uunissa)

n. 1/2 purjo, kevätsipuli tai sipuli

2 dl ranskankermaa

2 munaa

2 rkl vehnäjauhoja

2 tl tilliä

ripaus valkopippuria

0,5 dl juustoraastetta päälle

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullinen pikkusuolainen vaikkapa vieraille tarjottavaksi!

 

1. Sekoita pehmeän rasvan joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.

 

2. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

 

3. Leikkaa lohi suikaleiksi ja purjosipuli viipaleiksi. Pehmennä purjoa hetki pannulla. Sekoita täytteen aineet keskenään. Halutessasi voi lisätä mukaan myös silputtua paprikaa.

 

4. Levitä seos pohjan päälle ja ripottele päälle juustoraaste.

 

5. Paista noin 200 asteessa noin puoli tuntia.

 

Annosmäärä: 8

Valmistusaika: 45 min