Lipeäkalaa ja valkokastiketta

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

1 – 1,5 kg lipeäkalaa

 

25 g voita
0,5 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
suolaa
valkopippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita kala nahkapuoli alaspäin uunivuokaan.
Aseta paistomittari. Kala on kypsää kun lämpötila on 70 astetta.

Kaada vuokaan kertynyt liemi pois.

Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja maito. Sekoita kastike tasaiseksi ja anna kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen kunnes kastike saostuu.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Tarjoa lipeäkala esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistuaika: 30 min.
Neljä annosta