Ainekset
LETTUTAIKINA
5 dl maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 tl suolaa
2 rkl sulatettu voi
voita paistamiseen
TÄYTE
2 purkkia tonnikalaa
1 punasipuli
2 rkl kapriksia
1 suolakurkku
200 g ranskankerma
nippu tilliä
1 sitruunan mehut
suolaa & pippuria
VALMISTUSOHJE
Täytetyt letut ovat arkiruokaa parhaimmillaan! Kesällä letut voi paistaa myös muurikassa.
1. Sekoita lettutaikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia.
2. Valmistele letuille tonnikalatäyte. Pilko suolakurkut, punasipuli ja hienonna tilli. Yhdistä kulhossa tonnikala, ranskankerma, punasipuli, kaprikset, suolakurkut ja tilli. Purista joukkoon sitruunan mehua ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita.
3. Paista letut voissa ja täytä tonnikalatäytteellä. Kääri letut rulliksi. Ripottele päälle koristeeksi tilliä tai kevätsipulia.
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: noin 30-45 min