Letut tonnikalatäytteellä

3389

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

3389

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

LETTUTAIKINA

5 dl maitoa

2,5 dl vehnäjauhoja

2 kananmunaa

1 tl suolaa

2 rkl sulatettu voi

voita paistamiseen  

 

TÄYTE

2 purkkia tonnikalaa

1 punasipuli

2 rkl kapriksia

1 suolakurkku

200 g ranskankerma

nippu tilliä

1 sitruunan mehut

suolaa & pippuria    

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Täytetyt letut ovat arkiruokaa parhaimmillaan! Kesällä letut voi paistaa myös muurikassa.

 

1. Sekoita lettutaikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia.

 

2. Valmistele letuille tonnikalatäyte. Pilko suolakurkut, punasipuli ja hienonna tilli. Yhdistä kulhossa tonnikala, ranskankerma, punasipuli, kaprikset, suolakurkut ja tilli. Purista joukkoon sitruunan mehua ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita.

 

3. Paista letut voissa ja täytä tonnikalatäytteellä. Kääri letut rulliksi. Ripottele päälle koristeeksi tilliä tai kevätsipulia.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: noin 30-45 min

Spread the love