Letut tonnikalatäytteellä

3199

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

3199

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

LETTUTAIKINA

5 dl maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 tl suolaa
2 rkl sulatettu voi
voita paistamiseen

 

TÄYTE

2 purkkia tonnikalaa
1 punasipuli
2 rkl kapriksia
1 suolakurkku
200 g ranskankerma
nippu tilliä
1 sitruunan mehut
suolaa & pippuria

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Täytetyt letut ovat arkiruokaa parhaimmillaan! Kesällä letut voi paistaa myös muurikassa.

 

1. Sekoita lettutaikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia.

 

2. Valmistele letuille tonnikalatäyte. Pilko suolakurkut, punasipuli ja hienonna tilli. Yhdistä kulhossa tonnikala, ranskankerma, punasipuli, kaprikset, suolakurkut ja tilli. Purista joukkoon sitruunan mehua ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita.

 

3. Paista letut voissa ja täytä tonnikalatäytteellä. Kääri letut rulliksi. Ripottele päälle koristeeksi tilliä tai kevätsipulia.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: noin 30-45 min

Spread the love