Kylmäsavulohi ruisleivällä

899

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

6 viipaletta ruisleipää
100 g savustettua viipaloitua lohta

pieni punajuuri

 

Lime-sinappilevite:
1 dl maitorahkaa
2 rkl Cremè Fraîchea
1½ rkl Dijon-sinappia
1 pieni lime
hyppysellinen suolaa
pieni (sormen paksuinen) nippu ruohosipulia

 

tuoretta tilliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Hienonna ruohosipulit levitettä varten. Sekoita kulhossa rahka, Cremè Fraîche, sinappi ja ruohosipulisilppu. Raasta mukaan limen kuori ja purista myös mehu. Mausta suolalla ja laita jääkaappiin hetkeksi maustumaan.

 

2. Raasta punajuuri ja leikkaa sekä leivät että lohet noin suupalan kokoisiksi.

 

3. Levitä leipäpaloille levitettä, annostele päälle punajuuriraasetta ja asettele päälle kylmäsavulohta. Koristele tuoreella tillillä.

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 6