Kasvis Leivonta PiirakatKurpitsapiirakka 19 99 750 ml Bestheim Grand Prestige Crémant d'Alsace BrutRanska >AOC Cremant d'Alsace VIINISUOSITUS AINEKSETPohja: 2,5 dl vehnäjauhoja 0,5 tl suolaa100 g voita1 rkl kylmää vettäTäyte: 5 dl kurpitsasosetta2 munaa 2 dl kuohukermaa 3/4 dl fariinisokeria1 tl kanelia 1 tl inkivääriä 1/4 tl muskottipähkinää 1/4 tl neilikkaa ripaus suolaaKoristeluun: Kermavaahtoa VALMISTUS VALMISTUS Nypi pohja-ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan kovettua jääkaapissa puolisen tuntia. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Painele taikina piirakkavuokaan ja anna taas jähmettyä kylmässä. Kypsennä pohja kullan ruskeaksi, noin 15 minuuttia. Vaahdota munat ja sokerit. Sekoita täyteainekset. Laske uunin lämpötila 225-asteiseksi ja kaada täyte vuokaan. Paista noin 15 minuuttia. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka kypsentämistä puolisen tuntia.Tarjoa kurpitsapiirakka kanelilla maustetun kermavaahdon kanssa. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 26 syyskuun, 2018
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat