Kuohkea vispipuuro

568

200 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry 200ml

Italia> DOC Delle Venezie

-%

568

200 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry 200ml

Italia> DOC Delle Venezie

-%

Ainekset

8 dl vettä

1,5 dl mannasuurimoita

1 dl sokeria

2 dl puolukoita

1 tl vanilliinisokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässäpä edullinen välipala, aamupala tai jälkkäri, jonka valmistukseen tarvitset vain muutaman ainesosan!

 

1. Keitä vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kiehuvaan veteen puolukat ja sokeri. Keitä noin 5 minuuttia.

 

2. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia. Anna puuron jäähtyä.

 

3. Vatkaa puuro sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vanilliinisokeri. Asettele puuro lautasille tai kuppeihin ja ripottele päälle muutama puolukka!

 

Psst… Rosan tyylillä maidon sijaan vispipuuroon kaadetaan loraus kuohuviiniä.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 15 min

noin 0,8€ per annos