Kukkakaaliwingsit

999

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc

Chile

-%

999

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc

Chile

-%

Ainekset

1 iso kukkakaali

KUORRUTUS

1 dl vehnäjauhoja

1/2 dl grahamjauhoja

1 1/2 dl vettä

1 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

ripaus mustapippuria

1 tl savupaprikajauhetta

 

LISÄKSI

4 rkl sriracha-chilikastiketta

2 rkl öljyä

 

DIPPI

1 tlk kaurapohjaista crème fraîchea

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1/4 dl ruohosipulia hienonnettuna

1/2 tl omenaviinietikkaa

1/4 tl suolaa

ripaus mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tuliset kukkakaaliwingsit ovat maukas ja koukuttava naposteltava.

Tämä on kevyempi herkku, joka sopii myös vegaaneille.

 

1. Irrottele kukkakaali nupuiksi. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään kierrevatkaimella. Anna turvota 5-10 minuuttia.

 

2. Pyörittele kukkakaalit taikinassa muutamassa erässä. Valuta ylimääräinen taikina nupuista kulhoon. Levitä kukkakaalit pellille leivinpaperin päälle.

 

3. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita tällä välin dipin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään.

 

4. Sekoita sriracha ja öljy ja sivele sudilla kauttaaltaan kukkakaaleille. Jatka paistamista uunin ylätasolla vielä noin 10 minuuttia.

 

5. Tarjoa kukkakaaliwingsit heti dipin kanssa.

 

Valmistusaika: 45 min

Annosmäärä: 4

 

Psst… Tämä annos maistuu myös Rosan viiniasiantuntijoille Jensille ja Villelle!