Koskenlaskijan kanakeitto

1498

1399

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-7%

1498

1399

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-7%

Ainekset

1 iso sipuli

3-4 porkkanaa

1 chili

2 rkl öljyä

300-400 g maustamatonta broilerisuikaletta

1 tl currya

1 l kanalientä

2 dl basmatiriisiä

1 paketti koskenlaskijaa

tuoretta persiljaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullinen Koskenlaskijan kanakeitto lämmittää mukavasti kylmänä pakkaspäivänä! Lisäämällä riisiä saat keitosta ruokaisamman.

 

1. Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkanat. Poista chilistä siemenet ja silppua.

 

2. Kuullota ison kattilan pohjalla sipulit öljyssä. Lisää sitten broileri ja mausta currylla. Kun broileri on saanut väriä lisää kasvikset, vettä ja kanaliemikuutio.

 

3. Kuumenna neste kiehuvaksi ja lisää sitten riisi. Kypsennä kunnes riisi on kypsää ja sulata vielä joukkoon koskenlaskija. Tarkista maku ja lisää vettä sekä mausteita tarpeen mukaan. Huomioi, että koskenlaskijasta ja liemikuutiosta keitto saa suolaa, joten ylimääräistä suolaa ei tarvitse välttämättä.

 

Tarjoile lämpimänä leivän kanssa ja koristele persiljan lehdillä!

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4

Spread the love