Kookos-hernekeitto

1049

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Chile

-%

1049

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

1 rkl rypsiöljyä
100 g purjoa
1 valkosipulinkynsi
400 g pakasteherneitä
4 dl vettä + kasvisliemikuutio
4 dl kookoskermaa
4 rkl sitruunamehua
2 tl hunajaa
ripaus suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pakasteherneistä syntyy helposti nopea keitto.

 

1. Pese purjo ja pilko pieneksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota pienessä määrässä öljyä purjot pehmeiksi.

 

2. Lisää joukkoon herneet ja jatka kuullottamista vielä hetki. Säästä muutama herne koristelua varten.

 

3. Lisää kattilaan vesi, kasvisliemikuutio ja kookoskerma. Säästä kookoskermaakin pikku tilkka annosten koristeluun. Anna kiehua noin 5 minuuttia ja mausta sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.

 

4. Aja keitto tasaiseksi sauvasekoittimella. Koristele annokset halutessasi lorauksella kookosmaitoa, mintunlehdillä ja lopuilla herneillä.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4