Klubileivät

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Rosato

Italia > IGP Puglia

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Rosato

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

240 g pekonia
250 g kananpojan sisäfileetä
suolaa
mustapippuria

Lisäksi:
12 viipaletta isoa paahtoleipää
2 dl valkosipulilla maustettua majoneesia
tomaattia
salaattia
punasipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Klubileivät ovat tuhti kerrosvoileipä. Klassinen klubileipä eli club sandwich koostuu kolmesta paahtoleipäviipaleesta ja perinteiset täytteet leipään ovat salaatti, tomaatti, paistettu broileri, pekoni, juusto ja majoneesi. Täytteet vaihtelevat täysin tekijän mieltymysten mukaan.

1. Paahda pekonit rapeiksi uunissa tai pannulla. Leikkaa kananpojanfileet pitkulaisiksi ja paista öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Paahda leivät. Siivuta tomaatit ja revi salaatti valmiiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.

3. Levitä yhden leivän päälle majoneesia ja nosta päälle pekonia, salaattia, tomaattia ja sipulia. Nosta toinen leipä päälle ja voitele se majoneesilla. Nosta päälle kananpojan fileetä, salaattia, tomaattia ja sipulia.

4. Nosta kolmas leipä kanneksi. Valmista neljä leipää.

5. Leikkaa leivät kolmioiksi. Halutessasi voit varmistaa cocktailtikulla, että kerrokset pysyvät paikoillaan.

 

Valmistusaika: 35 min.
Neljä annosta.