Kinkkupiirakka

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

POHJA
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
125 g voita
1/2 dl kylmää vettä

 

TÄYTE
300 g kinkkusuikaleita
1 hienonnettu sipuli
1 paprika pilkottuna
2 kananmunaa
1 dl kermaa

2 dl juustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullinen kinkkupiirakka on loistava tarjottava isommallekin porukalle!

 

1. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita kinkkupiirakka jääkaappiin lepäämään noin puoleksi tunniksi.

 

2. Pilko sipuli ja paprika. Paista paistinpannulla. Yhdistä loput ainekset keskenään. Kaada pohjan päälle ja lisää päälle juustoraastetta. Paista 180 asteessa noin 40 min.

 

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!

 

Valmistusaika: 1,5 tuntia
Annosmäärä: 8 annosta