Kesäkurpitsapasta

1298

750 ml

Bergh Grüner Veltliner Organic

Itävalta > Niederösterreich

-%

1298

750 ml

Bergh Grüner Veltliner Organic

Itävalta > Niederösterreich

-%

Ainekset

1 iso tai kaksi pientä kesäkurpitsaa
150 g ricottajuustoa
150 g mascarponejuustoa
50 g raastettua parmesaanijuustoa
1 sitruunan raastettu kuori
½ sitruunan puristettu mehu
nippu tuoretta basilikaa ja ruohosipulia
suolaa
mustapippuria

 

Lisäksi:
fusillipastaa ja vähän pastan keitinvettä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kesäkurpitsa ja tuoreet yrtit maustavat vihreän pastakastikkeen!

Kun haluat nopeaa ja helppoa, mutta samalla maistuvaa, on kesäkurpitsapasta oiva valinta. Mausta tuoreilla yrteillä ja saat uudenlaisen makuelämyksen. Sitruuna tuo kesäkurpitsapastaan raikkautta.

 

1. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja poista siemenet keskeltä. Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi soiroiksi. Paista kesäkurpitsasuikaleita öljyssä muutama minuutti, jotta se hieman pehmenevät.

 

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

 

3. Mittaa tehosekoittimeen ricottajuusto, mascarponejuusto, raastettu sitruunan kuori ja -mehu, tuoreet yrtit sekä mausteet. Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Lisää kastikkeeseen myös hieman pastan keitinvettä, että saat siitä juoksevampaa. Sekoita pannulla kesäkurpitsojen joukkoon.

 

4. Sekoita pasta lopuksi kastikkeenn joukkoon. Koristele yrteillä ja parmesaanijuustolla.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4