Kasvissosekeitto

868

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

868

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

3 porkkanaa

1 bataatti

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 chili

1 prk sulatejuustoa

1 kasvisliemikuutio

1 l vettä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kasvissosekeitto on helppo ja edullinen arkiruoka, johon voi käyttää mieluisia kasviksia. Tässä reseptissä voit hyödyntää myös kaapin perälle jääneet jämäkasvikset. Tällä kertaa kasvissosekeitto tehdään Rosan tyylillä, eli kasvikset paahdetaan ensin uunissa oliiviöljyssä, jolloin keitosta tulee entistä maukkaampi.

 

1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Kuori ja paloittele kasvikset. Laita uunivuokaan ja ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.

 

2. Paista kasviksia uunissa noin 30-40 min, kunnes ne ovat kunnolla kypsyneet ja saaneet väriä.

 

3. Kiehauta kattilassa vesi ja lisää kasvisfondi tai kasvisliemikuutio. Lisää kasvikset veteen ja soseuta. Lisää myös sulatejuustoa keiton sekaan.

 

4. Tarjoile esimerkiksi leivän kanssa ja ripottele päälle paahdettua sipulia. Nauti!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 1 h

Noin 1,70€ per annos