Kantarellipasta

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa

0,5 l kantarelleja

1 kpl sipulia

2 kpl valkosipulia

3 rkl voita

2 rkl öljyä

1 dl valkoviiniä

2 dl kuohukermaa

1 tl oreganoa

1 tl suolaa

1 rkl sitruunanmehua

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kantarelli on suosittu ruokasieni ja siitä on helppo loihtia erilaisia maistuvia kantarelliruokia!

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä.

 

2. Leikkaa sipuli ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi. Kuumenna voi-öljy seos paistinpannulla ja lisää sipulit pannulle.

 

3. Kuullota sipuleita, kunnes ne ovat aromaattisen pehmeitä. Revi puhdistetut kantarellit pienemmiksi paloiksi ja lisää pannulle.

 

4. Anna kantarellien paistua, kunnes neste on haihtunut. Kaada pannulle valkoviini ja kiehauta muutama minuutti.

 

5. Sekoita joukkoon kuohukerma. Mausta ripauksella oreganoa ja suolaa. Anna porista vielä muutama minuutti.

 

6. Lisää joukkoon sitruunamehu. Sekoita kantarellikastike juuri keitetyn pastan kanssa ja ripottele päälle oreganoa.

 

Valmistusaika: 15 min.
Annosmäärä: 2

Kuva: www.wineforyou.fi