Kantarellipasta

1798

750 ml

Gran Appasso Collezione Old Vines Primitivo

Italia >IGP Puglia

-%

1798

750 ml

Gran Appasso Collezione Old Vines Primitivo

Italia >IGP Puglia

-%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa

0,5 l kantarelleja

1 kpl sipulia

2 kpl valkosipulia

3 rkl voita

2 rkl öljyä

1 dl valkoviiniä

2 dl kuohukermaa

1 tl oreganoa

1 tl suolaa

1 rkl sitruunanmehua

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kantarelli on suosittu ruokasieni ja siitä on helppo loihtia erilaisia maistuvia kantarelliruokia!
TIESITKÖ: Kantarelleja ei tarvitse esikäsitellä ja ne maistuvat parhaalta kypsennettynä.

Kantarelit sopivat niin tuoreina kuin pakastettuina monenlaisiin ruokiin.

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä.
Laita syrjään.

Valmista kantarellipasta:
Leikkaa sipuli ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi. Kuumenna voi-öljy seos paistinpannulla ja lisää sipulit pannulle.
Kuullota sipuleita, kunnes ne ovat aromaattisen pehmeitä.
Revi puhdistetut kantarellit pienemmiksi paloiksi ja lisää pannulle.
Anna kantarellien paistua, kunnes neste on haihtunut.
Kaada pannulle valkoviini ja kiehauta muutama minuutti.
Sekoita joukkoon kuohukerma.
Mausta ripauksella oreganoa ja suolaa.
Anna porista vielä muutama minuutti.
Lisää joukkoon sitruunamehu.
Sekoita kantarellikastike juuri keitetyn pastan kanssa ja ripottele päälle oreganoa.

Valmistusaika: 15 min.
Annos kahdelle.

Kuva: www.wineforyou.fi