Nopeat Reseptit Pasta Sesonki SienetKantarellipasta 17 98 750 ml Gran Appasso Collezione Old Vines PrimitivoItalia >IGP Puglia VIINISUOSITUS AINEKSET1 paketti tuorepastaa 0,5 l kantarelleja 1 kpl sipulia 2 kpl valkosipulia 3 rkl voita 2 rkl öljyä 1 dl valkoviiniä 2 dl kuohukermaa 1 tl oreganoa 1 tl suolaa 1 rkl sitruunanmehua VALMISTUS VALMISTUS Kantarelli on suosittu ruokasieni ja siitä on helppo loihtia erilaisia maistuvia kantarelliruokia! TIESITKÖ: Kantarelleja ei tarvitse esikäsitellä ja ne maistuvat parhaalta kypsennettynä.Kantarelit sopivat niin tuoreina kuin pakastettuina monenlaisiin ruokiin.Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Laita syrjään.Valmista kantarellipasta: Leikkaa sipuli ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi. Kuumenna voi-öljy seos paistinpannulla ja lisää sipulit pannulle. Kuullota sipuleita, kunnes ne ovat aromaattisen pehmeitä. Revi puhdistetut kantarellit pienemmiksi paloiksi ja lisää pannulle. Anna kantarellien paistua, kunnes neste on haihtunut. Kaada pannulle valkoviini ja kiehauta muutama minuutti. Sekoita joukkoon kuohukerma. Mausta ripauksella oreganoa ja suolaa. Anna porista vielä muutama minuutti. Lisää joukkoon sitruunamehu. Sekoita kantarellikastike juuri keitetyn pastan kanssa ja ripottele päälle oreganoa.Valmistusaika: 15 min. Annos kahdelle.Kuva: www.wineforyou.fi | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 2 marraskuun, 2020
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaistia Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat