Kantarellikastike

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

Ainekset

1 l tuoreita kantarelleja
2 rkl meijerivoita
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
2 dl kuohukermaa
1 ½ rkl kasvislientä tai -fondia
suolaa ja pippuria
1 rkl portviiniä
tilliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kantarellikastike on ihana lisuke lihalle! Pehmeä kantarellikastike syntyy tuoreista kantarelleista ja uutta twistiä saat portviinistä.

 

1. Puhdista kantarellit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi tarvittaessa. Paista sienet pannulla tai padassa. Haihduta suurin osa sienien nesteestä.

 

2. Lisää voi ja paista sieniä 3-4 minuuttia. Ripottele sekaan jauhot ja sekoita. Lisää vesi, kerma ja kasvisliemi tai fondi koko ajan sekoittaen. Anna kiehua 3-5 minuuttia.

 

3. Mausta suolalla, pippurilla ja portviinillä. Koristele tillillä.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min