Ainekset
4 pulleaa pitaleipää
BABAGANOUSH -KASTIKE:
1 munakoiso
1 valkosipulin kynsi
1 rkl sitruunanmehu
1 rkl tahinia
1 chili
1 rkl Ras- el-hanout mausteseosta
0,5 tl juustokuminaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
MUUT TÄYTTEET:
300 g broilerin sisäfileitä
öljyä paistamiseen
1 granaattiomenaa
1 tomaatti
1/2 jäävuorisalaatti
VALMISTUSOHJE
Pitaleipä on herkullista, etenkin kun valmistat itse herkullisen Baba ganoush-kastikkeen!
1. Aloita valmistamalla Baba ganoush-kastike. Esilämmitä uuni 225°C asteeseen. Leikkaa munakoiso puoliksi ja paahda uunissa kypsäksi.
2. Hienonna chili sekä valkosipuli ja freesaa kypsäksi. Lisää Ras-el-Hanout sekä juustokumina ja poista kattila liedeltä. Sekoita.
3. Laita tehosekoittimeen kaikki Baba ganoush-ainekset ja aja sileäksi. Anna jäähtyä.
4. Jatka muiden täytteiden valmistelua. Paista broilerin sisäfileet kypsäksi öljyssä.
5. Poista granaattiomenasta siemenet ja siirrä ne kulhoon odottamaan broilerin kanssa. Leikkaa tomaatti kuutioiksi ja revi jäävuorisalaatti.
6. Leikkaa pitaleivät puoliksi ja täytä haluamallasi tavalla.
Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4