Kanapita Baba ganoush-kastikkeella

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

4 pulleaa pitaleipää

 

BABAGANOUSH -KASTIKE:
1 munakoiso
1 valkosipulin kynsi
1 rkl sitruunanmehu
1 rkl tahinia
1 chili
1 rkl Ras- el-hanout mausteseosta
0,5 tl juustokuminaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa

 

MUUT  TÄYTTEET:
300 g broilerin sisäfileitä
öljyä paistamiseen
1 granaattiomenaa
1 tomaatti
1/2 jäävuorisalaatti

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pitaleipä on herkullista, etenkin kun valmistat itse herkullisen Baba ganoush-kastikkeen!

 

1. Aloita valmistamalla Baba ganoush-kastike. Esilämmitä uuni 225°C asteeseen. Leikkaa munakoiso puoliksi ja paahda uunissa kypsäksi.

 

2. Hienonna chili sekä valkosipuli ja freesaa kypsäksi. Lisää Ras-el-Hanout sekä juustokumina ja poista kattila liedeltä. Sekoita.

 

3. Laita tehosekoittimeen kaikki Baba ganoush-ainekset ja aja sileäksi. Anna jäähtyä.

 

4. Jatka muiden täytteiden valmistelua. Paista broilerin sisäfileet kypsäksi öljyssä.

 

5. Poista granaattiomenasta siemenet ja siirrä ne kulhoon odottamaan broilerin kanssa. Leikkaa tomaatti kuutioiksi ja revi jäävuorisalaatti.

 

6. Leikkaa pitaleivät puoliksi ja täytä haluamallasi tavalla.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4