Juusto Kana & Kalkkuna UuniruokaKanankoipia uunissa ja parmesaanikastiketta 12 98 750 ml Bonpas Côtes du RhôneRanska >AC Côtes-du-Rhône VIINISUOSITUS AINEKSET4-6 suurta kanankoipea 500 g perunaa 4 valkosipulinkynttä 2 punasipulia 3 eriväristä paprikaa 2 dl mustia tai vihreitä kivettömiä oliiveja 100 g salamia viipaleina 2 rkl kuivattua rosmariinia 1-2 rkl oliiviöljyä sormisuolaa vastajauhettua mustapippuria hieman tuoretta rosmariinia koristeluunParmesaanikastike: 2 dl crème fraiche 1 raastettu valkosipulinkynsi 1 dl hienoksi raastettua parmesaania oliiviöljyä suolaa ja vastajauhettua pippuria VALMISTUS VALMISTUS Täydellinen perjantai-illan ateria joka tarjoillaan suoraan uunista lempeän parmesaanikastikkeen kera! Aseta uuni 225 asteeseen. Pese ja viipaloi perunat. Pilko valkosipuli karkeiksi paloiksi. Leikkaa sipulit lohkoiksi ja paprikat neljään osaan. Sekoita ainekset keskenään uunipellillä ja lisää vielä oliivit ja salami. Lisää kanankoivet ja paina ne vihanneksien sekaan. Mausta kunnolla rosmariinilla, suolalla ja pippurilla sekä ripottele sopivasti oliiviöljyä päälle. Paista uunin keskiosassa noin 30-35 min kunnes kirkasta lihanestettä valuu koivesta leikatessa sen paksuimpaan kohtaan viillon. Sekoita keskenään pieneen kattilaan crème fraiche, valkosipuli ja hienoksi raastettu parmesaani, lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla, ripottele päälle hieman oliiviöljyä ja tarjoa!Neljä annosta. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 23 syyskuun, 2020
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaistia Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat