Kana-kookoskeitto

1099

750 ml

Piqueras Organic Wild Fermented Verdejo

Espanja>DO ALMANSA

-%

1099

750 ml

Piqueras Organic Wild Fermented Verdejo

Espanja>DO ALMANSA

-%

Ainekset

450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
100 g purjoa
4 perunaa
2 porkkanaa
1 punainen chili
1 punainen paprikaa
2 rkl öljyä
3 tl currya
1 tl kurkumaa
5 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
1 tlk  kookosmaitoa

 

Koristeluun
Tuoretta korianteria tai persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kana-kookoskeitossa yhdistyy miedot ja tuliset maut; kookosmaito leikkaa chilin tulisuutta juuri sopivasti. Kana-kookoskeitto on maukasta arkiruokaa, joka valmistuu helposti ja nopeasti.

 

1. Halkaise sekä huuhdo purjo ja leikkaa se renkaiksi. Kuori ja leikkaa perunat parin sentin kuutioiksi. Kuori ja leikkaa porkkanat sentin kiekoiksi. Viipaloi chili renkaiksi, voit halutessasi käyttää myös siemenet. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa muutaman sentin paloiksi.

 

2. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää mausteet, broilerit, purjo ja chili. Paista noin viisi minuuttia, kunnes broileri on kypsää.

 

3. Lisää kattilaan vesi, kanaliemikuutiot, perunat ja porkkanat ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Lisää paprikat ja kookosmaito ja keitä vielä noin viisi minuuttia.

 

Koristele kookos-kanakeitto tuoreella korianterilla tai persiljalla.

 

Valmistusaika: 30 min.
Annosmäärä:  4