Kana-katsu

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

Ainekset

4 kpl broileri fileitä

2 dl pankojauhoja

2 dl vehnäjauhoja

2 kananmunaa

ripaus chili- ja paprikamaustetta

ripaus suolaa ja pippuria

seesaminsiemeniä

rypsiöljyä paistamiseen

 

KAALISALAATTI

200 g kaali-porkkana-purjo mix

1 rkl riisiviinietikkaa

1/2 dl Ponzu Lemon-soijakastiketta

1/2 dl seesamiöljyä

1 tl tabascoa

1 rkl hunajaa

 

TARJOILUUN

chili-seesamimajoneesi

sitruunaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kana-katsu on japanilainen friteerattu kananleike, joka tarjoillaan perinteisesti raikkaan kaalisalaatin kanssa!

 

1. Tee ensimmäiseksi japanilaistyylinen kaalisalaatti. Voit käyttää valmiiksi suikaloitua kaali-porkkanasekoitusta tai suikaloida itse valkokaalin sekä porkkanan. Laita suikaleet kulhoon ja lisää joukkoon ponzu, seesamiöljy, riisiviinietikka, hunaja ja tabasco. Laita kelmu päälle ja siirrä jääkaappiin maustumaan.

 

2. Nuiji kanafileet muovikelmun välissä ohuiksi leikkeiksi.

 

3. Varaa 3 lautasta: 1 vehnäjauhoille, 1 kananmunille ja 1 pankojauhoille. Pankojauhojen sekaan voit lisätä mausteet.

 

4. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Anna kuorutuksen kuivahtaa ennen paistoa.

 

5. Kaada reilu kerros öljyä paistinpannulle. Lisää leikkeet kuumaan öljyyn. Madalla lämpöä hieman ja paista leikkeet kullanruskeiksi molemmin puolin. Nosta talouspaperin päälle ja taputtele ylimääräinen öljy pois.

 

6. Tarjoile leike riisin, kaalisalaatin ja chili-seesamimajoneesin kanssa. Leikkaa pala sitruunaa annoksen kylkeen!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 45 min

Spread the love