Kana-caesarsalaatti

1498

750 ml

Pizzolato Prosecco Organic Brut

Italia >DOC Prosecco

-%

1498

750 ml

Pizzolato Prosecco Organic Brut

Italia >DOC Prosecco

-%

Ainekset

400 g broilerin suikaleita

suolaa ja mustapippuria

1 ruukku rapeaa salaatti (esim. cosmopolitan)

50 g parmesaania lastuina

2 dl krutonkeja  

 

KASTIKE

1 keltuainen

4 anjovisfileetä

1 rkl sitruunanmehua

1 rkl parmesaaniraastetta

1 tl sinappia

ripaus mustapippuria

1 dl öljyä

1 valkosipulinkynsi  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Mikä on hyvän caesarsalaatin salaisuus? Valitse mahdollisimman rapea salaatti, panosta hyvään parmesaaniin ja tee kastike itse. Jos sinulla on aikaa, tee krutongit itse leivästä.

 

1. Paista broileri pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

2. Huuhdo ja kuivaa salaatti. Revi lehdet paloiksi.

 

3. Sekoita keltuaisen joukkoon anjovisfileet, sitruunanmehu, valkosipuli, parmesaaniraaste, sinappi ja soseuta nämä sauvasekoittimella keskenään. Lisää öljy joukkoon vähitellen rauhassa sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

 

4. Asettele salaatti ja viipaloidut broilerifileet tarjoilukulhoon. Lisää salaatinkastike ja sekoita huolellisesti, että kastiketta on tasaisesti joka puolella. Viimeistele parmesaanilastuilla ja krutongeilla.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

Spread the love