Kana-caesarsalaatti

929

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

929

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

Ainekset

400 g broilerin sisäfileitä
1 rkl margariinia
suolaa
mustapippuria myllystä
2 ruukkua romaine-salaattia
100 g parmesaania lastuina
2 dl krutonkeja

KASTIKE:
1 keltuainen
3-4 anjovisfileetä
1 rkl sitruunanmehua
1 rkl vettä
1 tl sinappia
ripaus mustapippuria
1 dl öljyä
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl parmesaania raastettuna

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Broileri tekee salaatista ruokaisan!
Ja herkullinen kastike tuo mehevyyttä.

Kuumenna margariini pannulla.
Paista broilerin sisäfileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Huuhdo ja kuivaa salaatti. Revi salaatti pienemmäksi.
Valmista kastike sekoittamalla ainekset sauvasekoittimella.
Asettele salaatti ja osa juustosta kerroksittain annoksiksi tai tarjoiluvadille.
Asettele päälle viipaloidut broilerifileet.
Ripottele päälle loput juustolastut ja krutongit.
Neljä annosta