Kana-caesarsalaatti

948

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

-%

948

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali >DOC Vinho Verde

-%

Ainekset

400 g broilerin sisäfileitä

1 rkl margariinia

suolaa

mustapippuria myllystä

2 ruukkua romaine-salaattia

100 g parmesaania lastuina

2 dl krutonkeja

 

KASTIKE:

1 keltuainen

3-4 anjovisfileetä

1 rkl sitruunanmehua

1 rkl vettä

1 tl sinappia

ripaus mustapippuria

1 dl öljyä

1 valkosipulinkynsi

1/2 dl parmesaania raastettuna

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Broileri tekee salaatista ruokaisan ja herkullinen kastike tuo siihen mehevyyttä.

Kuumenna margariini pannulla.
Paista broilerin sisäfileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Huuhdo ja kuivaa salaatti. Revi salaatti pienemmäksi.
Valmista kastike sekoittamalla ainekset sauvasekoittimella.
Asettele salaatti ja osa juustosta kerroksittain  tarjoiluvadille tai erillisiksi annoksiksi lautasille.
Asettele päälle viipaloidut broilerifileet ja päälle loput juustolastut sekä krutongit.
.
Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4