Ainekset
400 g broilerin sisäfileitä
1 rkl margariinia
suolaa
mustapippuria myllystä
2 ruukkua romaine-salaattia
100 g parmesaania lastuina
2 dl krutonkeja
KASTIKE:
1 keltuainen
3-4 anjovisfileetä
1 rkl sitruunanmehua
1 rkl vettä
1 tl sinappia
ripaus mustapippuria
1 dl öljyä
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl parmesaania raastettuna
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Broileri tekee salaatista ruokaisan!
Ja herkullinen kastike tuo mehevyyttä.
Kuumenna margariini pannulla.
Paista broilerin sisäfileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Paista broilerin sisäfileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Huuhdo ja kuivaa salaatti. Revi salaatti pienemmäksi.
Valmista kastike sekoittamalla ainekset sauvasekoittimella.
Asettele salaatti ja osa juustosta kerroksittain annoksiksi tai tarjoiluvadille.
Asettele päälle viipaloidut broilerifileet.
Asettele salaatti ja osa juustosta kerroksittain annoksiksi tai tarjoiluvadille.
Asettele päälle viipaloidut broilerifileet.
Ripottele päälle loput juustolastut ja krutongit.
Neljä annosta