Kana-arrabbiatapasta

799

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

799

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

Ainekset

400g pennepasta

400g broilerin fileesuikale

3 rkl arrabbiata pesto

1 prk arrabbiata pastakastike

parmesaanijuusto

basilikaa koristeluun

chiliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä resepti syntyy yllättävän helposti mausta tinkimättä! Tähän annokseen makua tuo punainen Arrabbiata pesto sekä perinteinen Arrabbiata pastakastike. Tiesitkö, että sana ”Arrabbiata” tarkoittaa Italiaksi vihaista? Vihainen symboloi tulisuutta ja potkua! Älä suinkaan pelästy, tässä versiossa tulisuutta ei ole kuitenkaan liikaa.

 

1. Keitä pasta ja paista broilerin fileesuikaleet. Me käytimme hunajamarinoitua broilerin fileesuikaletta.

 

2. Lisää valmis pasta kanan sekaan. Lisää arrabbiatapestoa sekä -pastakastiketta ja tarvittaessa hieman keitinvettä. Lisää halutessasi tuoretta chiliä, jos olet tulisuuden ystävä. Sekoita.

 

3. Annostele lautasille ja koristele basilikalla sekä parmesaanijuustolla. Niin helppoa se oli!

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 4

Spread the love