Kalavoileipäkakku

3649

3 L

Ruppertsberger Trocken Riesling hanapakkaus

Saksa > Pfalz

-%

3649

3 L

Ruppertsberger Trocken Riesling hanapakkaus

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

15 isoa viipaletta grahampaahtoleipää

 

TÄYTE
400 g savukirjolohta
1 prk Crème Fraîchea
1 tl sitruunapippuria
2-3 rkl sitruunamehua
1½dl ruohosipulia ja tilliä

 

KOSTUTUKSEEN
1/4 dl sitruunamehua
3/4 dl vettä

 

PÄÄLLYS
1 prk ruohosipulituorejuustoa
1 prk ranskankermaa
katkarapuja
savulohta
sitruunan viipaleita
kurkkua
ruohosipulia ja tilliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

 

1. Aloita voileipäkakun valmistaminen hienontamalla savukala esim. monitoimikoneella. Lisää crème fraîche, mausteet ja hienonnettu yrtti. Anna koneen käydä hetki, jotta aineet sekoittuvat

 

2. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Kostuta leipäviipaleet pullasudilla.

 

3. Aseta kolme leipäviipaletta vierekkäin leivinpapereiden päälle. Levitä 1/4 täytteestä viipaleille. Jatka kunnes kakku on koottu.

 

4. Kiedo voileipäkakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.

 

5. Tasoita voileipäkakun reunat tarvittaessa. Levitä tuorejuusto kakun päälle. Koristele voileipäkakku.

 

Annosmäärä: 10