Ainekset
1 pkt kalapuikkoja
1 pkt pieniä tortillalettuja
3 tomaattia
1 punasipuli
1 chili
korianteria
limeä
CHILIMAJONEESI
3 rkl majoneesia
3 tl sriracha-chilikastiketta
VALMISTUSOHJE
Rapeita kalapuikkoja voi syödä myös tacojen välissä. Kokeile ja ylläty! Täytteitä voit tuunailla oman maun mukaan, kokeile esimerkiksi mangosalsaa tai quacamolea.
1. Paista kalapuikkoja paistinpannulla voissa. Lämmitä myös tacoletut paistinpannulla.
2. Pilko tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri pieniksi paloiksi ja yhdistä kulhossa.
3. Valmista kalapuikkotacoille chilimajoneesi yhdistämällä majoneesi ja sriracha-chilikastike. Maista ja lisäile srirachaa oman maun mukaan.
4. Kokoa tacot ja leikkaa limelohkot tacojen viereen. Purista kalapuikkojen päälle limen mehua.
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20 min
Noin 2,50€ per annos