Kalapuikkotacot

1199

1099

750 ml

Ruppertsberger Hofstück Riesling

Saksa > Pfalz

-8%

1199

1099

750 ml

Ruppertsberger Hofstück Riesling

Saksa > Pfalz

-8%

Ainekset

1 pkt kalapuikkoja

1 pkt pieniä tortillalettuja

3 tomaattia

1 punasipuli

1 chili

korianteria

limeä

 

CHILIMAJONEESI

3 rkl majoneesia

3 tl sriracha-chilikastiketta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rapeita kalapuikkoja voi syödä myös tacojen välissä. Kokeile ja ylläty! Täytteitä voit tuunailla oman maun mukaan, kokeile esimerkiksi mangosalsaa tai quacamolea.

 

1. Paista kalapuikkoja paistinpannulla voissa. Lämmitä myös tacoletut paistinpannulla.

 

2. Pilko tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri pieniksi paloiksi ja yhdistä kulhossa.

 

3. Valmista kalapuikkotacoille chilimajoneesi yhdistämällä majoneesi ja sriracha-chilikastike. Maista ja lisäile srirachaa oman maun mukaan.

 

4. Kokoa tacot ja leikkaa limelohkot tacojen viereen. Purista kalapuikkojen päälle limen mehua.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min

Noin 2,50€ per annos