Kahden raaka-aineen juustopallot

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

1 pkt lehtitaikinaa

haluamaasi juustoa (esim. babybel)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämän helpommaksi ei voi resepti mennä! Juustopalloihin tarvitset vain lehtitaikinaa ja haluamaasi juustoa. Me käytimme mietoa babybel -juustoa.

 

1. Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa neliöiksi.

 

2. Laita neliön keskelle babybel – juusto ja taittele reunat päälle, jotta juusto jää sisäpuolelle. Laita juustopallot leivinpaperilla vuoratulle pellille ja jätä taiteltu kohta alapuolelle.

 

3. Paista palleroita 225 asteessa noin 15 min. Voit halutessasi valella kypsien pallojen pintaan sulaa voita, muttei tämä ole välttämätöntä.

 

Valmistusaika: 20 min

Spread the love