Kaali-nuudelipannu

1098

1 L

Fair & Square White kartonkitölkki

Argentiina > Famatina Valley

-%

1098

1 L

Fair & Square White kartonkitölkki

Argentiina > Famatina Valley

-%

Ainekset

800 g valkokaalia

seesamiöljyä paistamiseen

1 dl tummaa siirappia

400 g possun lihasuikale

200 g munanuudeleita

ripaus suolaa ja pippuria

1-2 valkosipulinkynttä

sriracha-kastiketta oman maun mukaan

 

VIIMEISTELYYN

seesaminsiemeniä

kevätsipulia  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Monikäyttöistä kaalia voi käyttää perinteisen kaalilaatikon lisäksi moneen muuhunkin ruokaan! Herkullisessa kaali-nuudelipannussa hurmaa makeaksi karamellisoitu kaali.

 

1. Suikaloi kaali. Kuumenna pannu ja paista kaalisuikaleita seesamiöljyssä. Lisää pannulle tumma siirappi. Jatka kaalin karamellisointia noin 20-30 minuuttia.

 

2. Nosta kaali pois pannulta ja paista samalla pannulla lihasuikaleet seesamiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli.

 

3. Keitä munanuudeli. Valuta nuudeli ja lisää joukkoon karamellisoitu kaali ja lihasuikaleet. Lisää joukkoon sriracha-chilikastiketta oman makusi mukaan.

 

4. Viimeistele annokset kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 45 min

 

Viinisuositus: Fair & Square White kartonkitölkki

Spread the love