Juustonaksukana

1798

1,5 L

2u Duas Uvas White viinipussi

Portugali > IG Lisboa

-%

1798

1,5 L

2u Duas Uvas White viinipussi

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

400 g broilerin filee (paistileike)

2 kananmunaa

1 dl vehnäjauhoja

1 ps juustonaksuja

mausteita oman maun mukaan (paprika, pippuri, chili)

rypsiöljyä paistamiseen

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Mitä naposteltavaa viikonlopun illanistujaisiin tai leffailtaan? Kokeile juustonaksuilla paneroituja kanapaloja!

 

1. Leikkaa kanafileet sopiviksi suupaloiksi ja murskaa juustonaksut pieneksi muruksi vaikkapa lihanuijan avulla.

 

2. Laita kanojen pintaan mausteita mielesi mukaan esim. paprikajauhe, chili, suola ja pippuri.

 

3. Ota kolme kulhoa ja laita yhteen niistä kananmunat, toiseen vehnäjauhot ja kolmanteen juustonaksumuru.

 

4. Pyörittele kanat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi juustonaksuissa. Anna kuorrutuksen kuivahtaa hetki ennen paistoa.

 

5. Paista juustonaksukanat pannulla rypsiöljyssä. Nosta paiston jälkeen kanat talouspaperin päälle ja taputtele ylimääräistä rasvaa pois. Kevyemmät versiot valmistat airfryerissa tai uunissa.

 

6. Tarjoile juustonaksukanat haluamasi dipin kanssa esim. blue cheese tai ranch!

 

Annosmäärä: 2

Valmistusaika: 20 min

Spread the love