Joulutortut

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco

Portugali >IG Lisboa

-%

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco

Portugali >IG Lisboa

-%

Ainekset

3 dl kuohukermaa
6,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
250 g voita
2 rkl konjakkia

Täyte:
paistonkestävää luumu- tai aprikoosimarmeladia

Voiteluun:
Kananmuna

Pinnalle:
Tomusokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
Sekoita jauhoseos pehmeään voihin.
Lisää lopuksi kermavaahto, mutta älä sekoita liikaa!
Muotoile taikina suorakaiteeksi, kääri kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa n. yhden tunnin.
Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä taikinapyörällä tai nelis-kulmaisella muotilla pohjat.
Jaa pohjille marmeladi.
Voit lisätä marmeladin myös valmiiden tähtitorttujen keskelle.

Voitele tortut munalla ja paista niitä 200 asteessa, uunin yläosassa n. kahdeksan minuuttia.

Koristele torttujen pinta tomusokeria ennen tarjoilua.

Valmistusaika: n 2 h
25 joulutorttua.