Jälkiruoat LeivontaJoulutortut 8 28 750 ml 2u Duas Uvas BrancoPortugali >IG Lisboa VIINISUOSITUS AINEKSET3 dl kuohukermaa 6,5 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 250 g voita 2 rkl konjakkiaTäyte: paistonkestävää luumu- tai aprikoosimarmeladiaVoiteluun: KananmunaPinnalle:Tomusokeria VALMISTUS VALMISTUS Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos pehmeään voihin. Lisää lopuksi kermavaahto, mutta älä sekoita liikaa!Muotoile taikina suorakaiteeksi, kääri kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa n. yhden tunnin. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä taikinapyörällä tai nelis-kulmaisella muotilla pohjat. Jaa pohjille marmeladi. Voit lisätä marmeladin myös valmiiden tähtitorttujen keskelle.Voitele tortut munalla ja paista niitä 200 asteessa, uunin yläosassa n. kahdeksan minuuttia.Koristele torttujen pinta tomusokeria ennen tarjoilua.Valmistusaika: n 2 h25 joulutorttua. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 6 joulukuun, 2018
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat