Itsetehdyt ranskalaiset perunat

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco

Portugali >IG Lisboa

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco

Portugali >IG Lisboa

Ainekset

 700 g kiinteää perunaa
n. 2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Leikkaa perunat pitkittäin suikaleiksi. Pane perunatikut likoamaan kylmään veteen noin tunniksi.

Kuivaa perunat huolellisesti talouspaperilla. Pyörittele perunat öljyssä ja levitä tasaisesti pellille leivinpaperin päälle.

Paista ranskalaisia 225-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Kääntele kypsennyksen loppupuolella ja nosta lopuksi uunin ylätasolle, jotta ranskalaiset saavat hieman väriä. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle suolaa.