Isot suklaakeksit

899

799

750 ml

Aroma de Corazón Tinto

Espanja >DOP Valencia

-11%

899

799

750 ml

Aroma de Corazón Tinto

Espanja >DOP Valencia

-11%

Ainekset

60 g voita
100 g taloussuklaata
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 185C asteeseen ja laita leivinpaperi valmiiksi uunipellille.

 

2. Sulata voi ja suklaa kattilassa, siirrä sivuun odottamaan. Mittaa kananmunat, sokeri, leivinjauhe sekä vaniljasokeri vatkauskulhoon ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä molemmat seokset ja sekoita hyvin.

 

3. Lisää joukkoon jauhot desilitra kerrallaan kevyesti sekoittaen. Anna taikinan levätä jääkaapissa noin 10 minuuttia.

 

4. Nostele lusikalla leivinpaperille pieniä pyöreitä kasoja taikinasta. Jätä palojen väliin runsaasti leviämisvaraa, jotta keksit eivät paistu yhteen uunissa. Paista noin 10 minuuttia.

 

5. Keksien kuuluu olla hieman pehmeiltä keskeltä, kun otat ne uunista jäähtymään. Kun keksit ovat jäähtyneet, voit joko nauttia niistä sellaisenaan vaikkapa kermavaahdon kanssa tai liimata puolikkaat sulaneella suklaalla toisiinsa kuin täytekeksit.

 

Valmistusaika: 40 min.