Jälkiruoat Leivonta PiirakatIsoäidin raparperipiirakka 14 99 750 ml Santero 958 Millesimato Gold Extra DryItalia VIINISUOSITUS AINEKSET6 dl vehnäjauhoja 3 dl sokeria 200 g voita sulana 1 tl vaniljasokeria 2 tl soodaa 2,5 dl kermaviiliä 1 kananmuna 400 g raparperia VALMISTUS VALMISTUS Esilämmitä uuni 200C asteeseen ja vuoraa piirakkavuoka leivinpaperilla valmiiksi.Laita vehnäjauhot, sokeri, sulatettu voi, vaniljasokeri sekä sooda kulhoon ja sekoita huolellisesti. Lisää kulhoon kermaviili sekä kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle piirakkavuoalle.Pese ja pilko raparperit pieniksi sormenpään kokoisiksi paloiksi ja levitä tasaisesti piirakkapohjanpäälle. Paista raparperipiirakkaa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes se on kauniin väristä ja kypsää. Tarjoile isoäidin tapaan vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa!Valmistusaika: 45 min Annosmäärä: 4-6 | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 4 kesäkuun, 2019
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Perinteinen kaalikeitto Perinteinen nakkikeitto Vadelmagraavattua siikaa ja vihersalaattia Arktinen Salvatore -kalakeitto Paistettua kilohailia ja lanttumajoneesia Täysjyvä-kalkkuna subi Suklaafondantit mikrossa Juustoinen mifu-jauhislaatikko Paahdettu pähkinäinen valkosipulikeitto Perinteinen lihakeitto Paistettua taimenta ja perunalunta Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat