Inkiväärikana

1049

1 L

Lisbonita kartonkitölkki

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

1049

1 L

Lisbonita kartonkitölkki

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

450 g kanan ohutleikkeitä

MARINADI

4 rkl soijakastiketta

2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna

2 rkl rypsiöljyä

2 rkl juoksevaa hunajaa

ripaus mustapippuria

korianteria koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä reseptissä kanan makua piristää inkivääri ja korianteri.

Inkiväärikana soveltuu myös hyvin osaksi aasialaista makumaailmaa.

 

1. Sekoita marinadin ainekset keskenään.

 

2. Laita kanat marinoitumaan tiiviisti suljetussa muovipussissa jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

 

3. Ota kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

 

4. Valuta kanat marinadista ja grillaa keskilämmöllä molemmin puolin kunnes kanat ovat kypsiä. Voit myös paistaa kanat öljyssä pannulla.

 

5. Koristele annos tuoreella korianterilla.

 

Valmistusaika:  2 h esivalmistelu + 15 min

 

Annosmäärä: 4