Hunaja-balsamico glaseerattu kana

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia >IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia >IGP Puglia

-%

Ainekset

1 pkt marinoimattomia kanan siipipaloja

GLASEERAUS:
2 dl kanalientä
1 dl balsamicoa
1 dl hunajaa
1 dl ruokosokeria
2 tl soijakastiketta

1 dl seesaminsiemeniä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni ja kypsennä kanan siipipalat pakkauksen ohjeen mukaan.
Valmista samalla kastike:
Sekoita pienessä kattilassa keskenään kaikki muut ainesosat paitsi seesaminsiemenet.
Keitä nestettä kasaan keskilämmöllä noin 20 minuuttia tai kunnes seos on silmin nähden tahmeaa.
Pyörittele kypsät kanat nesteessä ja siirrä tarjoiluastiaan.
Kaada loput glaseerauksesta siipipalojen päälle ja koristele seesaminsiemenillä.
Tarjoile sellaisenaan tai salaatin kanssa!

Valmistusaika: 35 min.
3-4 annosta.