Ainekset
1 punasipuli
3 ps hot dog -sämpylöitä
1 pkt nakkeja
1ps cheddarjuustoraastetta
Lime-korianterimajoneesi:
1 1/2 dl majoneesia
1/2 limettiä
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
Lisäksi:
tuoretta korianteria
VALMISTUSOHJE
- Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi suikaleiksi.
- Halkaise hot dog -sämpylät varovasti siten, että ne jäävät toiselta reunalta kiinni toisiinsa. Lado sämpylän leikkuupuoli ylöspäin uunivuokaan vieri viereen.
- Tee nakkeihin muutama viilto terävällä veitsellä ja laita nakit sämpylöiden väliin. Ripottele päälle juustoraastetta, paprikakuutioita ja punasipulisuikaleita.
- Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat paahtuneet, nakit kuumentuneet ja juustoraaste sulanut.
- Valmista sillä aikaa lime-korianterimajoneesi sekoittamalla mausteet majoneesin joukkoon.
- Viimeistele hodarivuoka korianterilla ja valuta päälle majoneesikastiketta.
Valmistusaika: 30 min
12 hodaria