Hodarit uunissa

1152

1048

1,0 l

Quinta da Espiga Reserva muovipullo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-9%

1152

1048

1,0 l

Quinta da Espiga Reserva muovipullo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-9%

Ainekset

1 suippopaprika

1 punasipuli

3 ps hot dog -sämpylöitä

1 pkt  nakkeja

1ps cheddarjuustoraastetta

Lime-korianterimajoneesi:

1 1/2 dl majoneesia

1/2 limettiä

2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Lisäksi:

tuoretta korianteria

VALMISTUSOHJE

Spread the love
  1. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi suikaleiksi.
  2. Halkaise hot dog -sämpylät varovasti siten, että ne jäävät toiselta reunalta kiinni toisiinsa. Lado sämpylän leikkuupuoli ylöspäin uunivuokaan vieri viereen.
  3. Tee nakkeihin muutama viilto terävällä veitsellä ja laita nakit sämpylöiden väliin. Ripottele päälle juustoraastetta, paprikakuutioita ja punasipulisuikaleita.
  4. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat paahtuneet, nakit kuumentuneet ja juustoraaste sulanut.
  5. Valmista sillä aikaa lime-korianterimajoneesi sekoittamalla mausteet majoneesin joukkoon.
  6. Viimeistele hodarivuoka korianterilla ja valuta päälle majoneesikastiketta.

 

Valmistusaika: 30 min
12 hodaria