Herkkutattipasta

1049

750 ml

LAB Reserva Arinto Chardonnay

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

1049

750 ml

LAB Reserva Arinto Chardonnay

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

3 isoa herkkutattia
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 dl kermaa
400 g tuorepastaa
1 dl parmesaaniraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkkutattipasta on syksyn odotetuin ruoka!

 

1. Esivalmistele sienet sen mukaan ovatko ne tuoreita tai säilöttyjä. Herkkutatteja saa myös säilykkeenä miedossa suolaliemessä, jolloin ne voi vain pilkkoa.

 

2. Viipaloi tatit ja hienonna sipulit. Paista tatteja hetki pannulla. Kun tateista on haihtunut ylimääräiset nesteet, lisää öljy, voi ja sipulit.

 

3. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Tuorepasta vaatii vain muutaman minuutin keittoajan.

 

4. Mausta sieni-sipulipaistos suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon kerma.

 

Tarjoile kastike pastan ja parmesaanijuuston kanssa.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 10 min.