Herkkusieni-pestopasta

1049

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Chile

-%

1049

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

500 g tuorepastaa

 

HERKKUSIENI-PESTOKASTIKE:

8 isoa herkkusientä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
½ purkkia vihreää pestoa
1 dl vettä
50 g voita
100 g parmesaaniraaste
suolaa ja mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä. Valuta ylimääräinen vesi ja kaada pastat kulhoon odottamaan. Mausta öljyllä, jotta pasta ei paakkuunnu.

 

2. Hienonna sienet, sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota ensin sieniä muutama minuutti kuumalla pannulla, lisää sitten sipulikuutiot ja valkosipuli. Kuullota vielä hetki, kunnes kaikki ylimääräinen neste sienistä on haihtunut. Mausta sienipaistos suolalla ja pippurilla.

 

3. Lisää sienien joukkoon pesto ja vesi. Kaada pannulle pasta, kun pesto on lämmennyt ja sekoita. Lisää voi ja parmesaaniraaste. Tarkista maku ja mausta oman makusi mukaan vielä suolalla tai parmesaanilla. Tarjoile lämpimänä.

 

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30 min