Helppo uunimunakas

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

7 kananmunaa

100 g fetajuustoa

60g tuore pinaatti

100g kirsikkatomaattia

loraus kermaa

suolaa ja pippuria

öljyä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Uunimunakas on helppo ja edullinen toteuttaa. Täytteeksi munakkaaseen voit laittaa mitä vaan mieluisia täytteitä. Uunimunakkaasta on helppo tehdä juuri oikean kokoinen, muuntelemalla kananmunien ja täytteiden määrää! Kokeile vaikkapa lounaaksi tai osaksi brunssipöytää!

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Öljyä uunivuoka tai vaihtoehtoisesti käytä leivinpaperia, jotta uunimunakas ei tartu vuokaan.

 

2. Laita uunivuoan pohjalle pinaattia. Yhdistä kulhossa kananmunat, kuohukerma ja halutut mausteet. Laita myös halutessasi valkosipulia.

 

3. Kaada munaseos uunivuokaan pinaatin päälle. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää ne uunivuokaan. Ripottele feta-murua päällimmäiseksi. Laita uuniin noin 20-30 minuutiksi, kunnes munakas on hyytynyt.

 

4. Valmiin uunimunakkaan päälle voit lisätä vaikkapa yrttejä tai kevätsipulia koristeeksi! Näin helppoa se oli!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30-40 min

Noin 2€ per annos

 

Spread the love