Kana & KalkkunaHelppo kanakebab ranskalaisilla 20 99 2 L Palacio Conde Tempranillo hanapakkausEspanja > DO Valencia VIINISUOSITUS AINEKSET400 g kananjauhelihaa 2 tl suolaa 1 tl mustapippuria 1 tl savupaprikajauhetta 1 tl juustokuminaa 1 tl valkosipulijauhettaripaus cayennepippuria oliiviöljyä sivelyyn 1 pussi esikypsennettyjä ranskalaisia VALMISTUS VALMISTUS Valmista kanakebab: Sekoita jauheliha ja mausteet käsin kunnolla keskenään tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta noin käsivarren paksuinen limppu ja sivele se kunnolla oliiviöljyllä. Sivele vielä alumiinifolion sisäpinta oliiviöljyllä, tee kebablimpusta tiivis paketti alumiinifolion sisään käyttäen mielellään kahta kerrosta foliota. Laita kebablimppu 125C asteiseen uuniin ½ tunniksi. Käytä sellaista astiaa, johon voi valuta nestettä. Ota kebab uunista ja anna jäähtyä ennen kuin poistat alumiinifolion.Nosta uunin lämpötilaa 175C asteeseen ja kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan.Leikkaa kebabista pystysuuntaisesti terävällä veitsellä ohuita suikaleita.Paista tai grillaa suikaleet juuri ennen tarjoilua ja tarjoile kuumien ranskalaisten ja vaikkapa salaatin ja kastikkeiden kanssa.Valmistusaika: 40 min Annosmäärä: 4 | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 8 lokakuun, 2018
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Perinteinen kaalikeitto Perinteinen nakkikeitto Vadelmagraavattua siikaa ja vihersalaattia Arktinen Salvatore -kalakeitto Paistettua kilohailia ja lanttumajoneesia Täysjyvä-kalkkuna subi Suklaafondantit mikrossa Juustoinen mifu-jauhislaatikko Paahdettu pähkinäinen valkosipulikeitto Perinteinen lihakeitto Paistettua taimenta ja perunalunta Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat