Helppo kanakebab ranskalaisilla

1298

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

1298

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

Ainekset

400 g kananjauhelihaa
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl valkosipulijauhetta
ripaus cayennepippuria
oliiviöljyä sivelyyn
1 pussi esikypsennettyjä ranskalaisia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tiesitkö, että kanakebabia voi tehdä myös kotona? Jos sinulla on lämpömittari, tarkista kanapötkön sisälämpötila – sen pitäisi olla noin 75 astetta.

 

1. Sekoita jauheliha ja mausteet käsin kunnolla keskenään tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta noin käsivarren paksuinen limppu ja sivele se kunnolla oliiviöljyllä.

 

2. Sivele vielä alumiinifolion sisäpinta oliiviöljyllä, tee kebablimpusta tiivis paketti alumiinifolion sisään käyttäen mielellään kahta kerrosta foliota. Laita kebablimppu 125C asteiseen uuniin ½ tunniksi. Käytä sellaista astiaa, johon voi valuta nestettä.

 

3. Ota kebab uunista ja anna jäähtyä ennen kuin poistat alumiinifolion.

 

4. Nosta uunin lämpötilaa 175C asteeseen ja kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan.

 

5. Leikkaa kebabista pystysuuntaisesti terävällä veitsellä ohuita suikaleita. Paista tai grillaa suikaleet juuri ennen tarjoilua ja tarjoile kuumien ranskalaisten ja vaikkapa salaatin ja kastikkeiden kanssa.

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4