Halloumiranskalaiset ja granaattiomena

899

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

899

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

TSATSIKI:

1 kurkku

2.5 dl maustamatonta jogurttia

1 valkosipulinkynsi

suolaa ja pippuria

 

HALLOUMIRANSKALAISET:

2 pakettia halloumia

2 dl vehnäjauhoja

2 kananmunaa

2 dl pankojauhoja

suolaa ja pippuria

öljyä paistamiseen

2 granaattiomenaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kokkaa trendikkääksi nousseet halloumiranskalaiset granaattiomenan kanssa! Suussa sulavat halloumiranskalaiset ovat ulkoa rapsakoita ja sisältä ihanan pehmeitä ja maistuu varmasti kaikille!

 

Valmista tsatsiki:

 

1. Leikkaa kurkku keskeltä kahtia ja poista lusikalla siemenosa, jotta tsatsikista ei tule vetistä. Leikkaa kurkusta hyvin pieniä kuutioita. Kuori valkosipulinkynsi ja murskaa hyvin pieneksi murskaajalla.

 

2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja laita kylmään maustumaan.

 

Valmista halloumiranskalaiset:

 

3. Kaada vehnäjauhot yhteen kulhoon, pankojauhot toiseen, ja munat kolmanteen. Riko munien rakenne rikki haarukalla.

 

4. Leikkaa halloumista noin sentin paksuisia ja tulitikkuaskin pituisia tankoja. Kääntele halloumitankoja ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi vielä pankojauhoissa.

 

5. Paista tankoja kattilassa lämmitetyssä öljyssä niin kauan että niistä tulee rapeita ja kauniin kullanruskean värisiä. Laita ranskalaiset lopuksi paperille kuivumaan, mausta suolalla ja pippurilla.

 

6. Rullaa granaattiomenaa työpöytää vasten kevyesti painaen ja leikkaa puoliksi. Irrottele siemenet varovasti ja laita ne kulhoon.

 

Tarjoile halloumiranskalaiset tsatsikin ja granaattiomenan siemenien kera.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4