Halloumi-mansikkasalaatti

1298

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Rose Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Rose Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

300 g halloumia

1 rkl rypsiöljyä

2 tomaattia

3 dl mansikoita

1 kerä jääsalaattia

1/2 dl suolattomia maapähkinöitä tai pinjansiemeniä

1/2 ruukkua basilikaa

 

Pinnalle:

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl balsamiviinietikkaa

1/2 tl sormisuolaa

mustapippuria

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Viipaloi mansikat ja tomaatit. Suikaloi salaatti.

 

2. Paahda pähkinät tai pinjansiemenet kuivalla pannulla.

 

3. Leikkaa juusto reiluiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista juusto kauniin ruskeaksi molemmin puolin.

 

4. Levitä salaatti, mansikat ja tomaatit isolle salaattivadille tai jaa valmiiksi annoksiksi. Ripottele pinnalle pähkinät ja lisää lämpimät juustoviipaleet.

 

Koristele basilikan lehdillä ja valuta päälle öljyä ja balsamicokastiketta. Mausta sormisuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

 

Valmistusaika: 25 min

Annosmäärä: 4